JANINA


Nimi on Janina Hakala ja oon 17-vuotias neiti, Varsinais-Suomesta. Rakastan hymyilemistä, puhumista ja nauramista. Jos voisin päättää, tekisin vain näitä asioita koko ajan. Rakkauden kohteita ovat kirjat, elokuvat, kukat ja kukkakuosit, kaverit, kesä, bloggaaminen, DIY, neuleet, kesä... Vaikka mitä!

Haluan aina etsiä ihmisistä ne hyvät puolet ja ajattelen heistä aina edes ensimmäiseksi hyvää. Jos mun mielipide muuttuu susta kerran, se ei kovinkaan usein muutu takaisin. Asiat, joita vihaan ovat ne perus ötökät ja muut ällötykset ja tietty käärmeet! No kuka tyttö ei niitä vihaisi. Vihaan sitä, kun Blogger ei ole yhteistyöhaluinen ja saan tapella sen kanssa tuntikausia yhden otsikon paikan vuoksi. Vihaan riitelyä, vihaisia ihmisiä ja jalkapalloa. Ja jalkapallon vihaaminen johtuu pallon osumisesta päähän joka kerta, kun pelaan sitä. Miten se edes voi aina olla mahdollista?
Oon vain normaali tyttö, jonka mielipide asioista muuttuu kuin Pekka Poudan sääennusteet. En oo hyvä päättämään asioista oli kyse sitten elokuvan valitsemisesta tai vaatetuksen päättäminen. Onneksi on kaverit, jotka auttavat asioiden päättämisessä, tai pahentavat entisestään ja miettiessä räpätys kuuluu monen matkan päähän vähemmästäkin yrittämisestä. 

Tällainen höpsö mä oon.

OTA YHTEYTTÄ! 
janina.hakala96[at]gmail.com

1 kommentti:

  1. SINUT ON HAASTETTU! :D

    http://andtheywerelikedayandnight.blogspot.fi/

    VastaaPoista

LOVE YOU ♥