22.10.2013

TEXAS STATE FAIR

Tästä on kyllä jo aikaa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 

Olin siis Texas State Fairessa kouluryhmän kanssa, eli sain skipata koulupäivän. Se oli ehkä se paras juttu.

Nämä siis on sellaiset jättisuuret markkinat, mistä löytyy kaikenlaista tekemistä. Kaikki ruoka on sun terveydelle huonoa, koska kaikki on paistettua. Mulle sanottiin, että pitäisi kokeilla jos jonkinlaista paistettua ruokaa. Siellä kun olisi saanut paistettua purkkaa, paistettuja Oreo-keksejä, paistettua jäätelöä,  aikalailla kaikkea mitä voi kuvitella niin oli paistettu. Maistoin myös ekaa kertaa tippaleipää! Ihmettelen kyllä, miksen oo ikinä maistanut sitä suomessa...

Siinä sitten kierreltiin ja kaarreltiin ympäri aluetta, käytiin katsomassa ja silittämässä eläimiä (esim. kirahvi), "Space Ship" laitteessa, jossa ei tuntenut painovoimaa sen pyörimisnopeuden vuoksi. Ei tarvinnut mitään turvatsydeemejä, kun oli täysin painautunut seinään kiinni! Voitin myös sellaisessa ankkalampipelissä Itse Ilkimys-elokuvasta tutun minion-lelun. Hih!

Mulla oli ihan superhauska päivä, hirveä kuumuus ja kävelymäärä, mutta hauska! Tapasin taas uusia ihmisiä, jotka osoittautuivat tosi muksiksi ja toivottavasti päädyn viettämään enemmän aikaa heidän kanssaan :-) 

 PS. Huomenna tai ylihuomenna (eli teillä keskiviikko tai torstai) luvassa tarinaa tämänpäiväisestä seikkailusta, pysykää kuulolla! Lupaan ryhdistäytyä kirjoittelun kanssa ja ihanaa että jotkut olivat kirjoitelleet mulle postausehdotuksia! Alan jo suunnittelemaan ehdotettuja ja lisää otan vastaan!

3 kommenttia:

 1. eiks sua ahista siellä se kulutushysteria ja kauhee kulutus, lihavuus ja tämmönne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks et vastaa?? :O

   Poista
  2. Hupsis! Hyvä kun herätit mut, en ous muuten muistanut sun kommenttia!

   En löydä syytä miks pitäisi ahdistaa. Amerikassa sattuu olemaan miljoona kertaa enemmän populaa, niin väkisin niitä ylipainoisia on. Ei paljoa eroa Suomesta, onhan sielläkin lihavuutta! Miksi menisin tällaiselle matkalle vain arvostelemaan ihmisiä ja kuttuuria, kun osa kokemusta on tutustua uuteen kulttuuriin ja tapoihin?

   Poista

LOVE YOU ♥