23.3.2014

SPRING BREAK - MINNESOTA

Joo taas mä kuolin viikon ajaksi, mutta kun tämä procrastination on ihan mun juttu, niin kaikki on jäänyt viime tinkaan, esimerkiksi 116 historian sanaselitystä viimeiselle illalle. Tosiaan tässä teille mun SB14 pähkinänkuoressa ja pari "janinamaista" tapahtumaa. Köh.

Mutta tosiaan lähdettiin ajamaan 4.45 kohti Minnesotaa. Ei tarvinnut pysähtyä kuin tankkaamaan ja Drive-In ravintoloihin. Pakattiin eväät niin hyvin, ettei tarvinnut kyllä paljoa syödä, mutta perille päästyämme kyllä ällötti kun tuli syötyä kaikennäköistä roskaa :-D Mutta tosiaan silmät ristissä herättiin ja silmät ristissä päästiin perille 14 tuntia myöhemmin. Matka meni kyllä lepposin meiningein, matkaseura oli ihan huippu ja osattiin pitää hauskaa pienessä tilassa. Mitä väsyneemmäksi tultiin, jotenkin kaikki oli hauskempaa. Kehitin myös taitojani ahtaassa paikassa nukkumisessa.
Tosiaan perille päästiin, tapasin melkein kaikki ekana iltana kun saavuttiin. Jotenkuten sain pysyttyä hereillä ja kertoa elämäntarinani taas kerran. Host-äiti siis asui 18-vuotiaaksi asti Minnesodassa kunnes muutti Texasiin. Hänen sukulaiset olisi tappaneet hänet ellei he ois tavannut mua ennen kun lähtöpäivä tulee! 
Käytiin Mall of Americassa, joka on noin tunnin päässä host-äidin vanhemmilta. Mentiin enimmäkseen siellä huvipuistossa, ei niinkään ostoksilla. Mutta hyvänen aika se oli ihan jättimäinen paikka, hämmennys on jo täällä Planon ostoskeskuksissa ja sitten tämä neiti vietiin tuonne. Huhhuh! + Näin maailman suurimman saappaan.
Mentiin myöskin pyörähtämässä Wisconsinissa. Voi kun ois ollut vähemmän kuin 2h matkaa mun lukiokaveriin, joka parhaillaan tuolla pohjoisessa palelee! Ollaan nyt kaksi kertaa oltu samassa osavaltiossa, mutta kertaakaan ei nähty :-D Ihan meidän tuuria. Tosiaan mentiin siis sellaiseen hotelliin, missä on ulko-ja sisähuvipuisto + vesipuistot. Tietty oltiin vain sisällä koska lumi ja kylmä.
Saavuttuamme mentiin etsimään syötävää, heivattiin laukut huoneisiin, laitettiin uikkarit päälle ja käppäiltiin vesipuistoon. Oli kyllä tosi hauskaa, kunnes tämä tapahtui: Mentiin host-äidin siskonpojan kanssa sellaisesta rengasliukumäestä ja kun päästiin alas taisin hypätä liian aikaisin pois. Olin siis keskellä allasta (huom. koko puiston ympärillä menee Lazy River, minkä virtaus on aika luja) ja sitten huomaan etten voi liikkua sitten mihinkään suuntaan. No, siinä tämä neiti tönöttää ja nauraa, kun on näköjään niin köykänen ettei pysty ottamaan askeltakaan eteenpäin. Hengenpelastaja sitten näkee että ihan ongelmavapaata puuhaa ei oo. Hän ojentaa mulle jonkinlaisen narun, josta voin ottaa kiinni ja alkaa hinata mua pois altaasta. Sai kyllä nauraa tuolle happeningille :-D
Sitten kun oli lähtöpäivä hotellista, pakattiin kimpsut ja kampsut, suunnaten mäkeen. Mentiin siis laskemaan renkailla mäkeen, missä vietettiin mukavat pari tuntia! Sielläkin sattui ja tapahtui. Laskettiin isolla porukalla, meitä taisi olla joku 15 henkeä laskemassa yhtä aikaa. Jokainen oli vastuussa jonkun toisen renkaasta, jotta kaikki laskevat yhtäaikaa. Oli mun vuoro kuvailla, eli en ottanut kenestäkään kiinni ja mun rengas oli yhden tyypin käsissä. Mutta hänellä iski pari muuttujaa ja hänen piti päästää mun renkaasta irti. No, siinä mä lasken muun ryhmän edellä ja kun mun vauhti alkaa hiipua, loppu porukka alkaa tulla nopeampaa ja nopeampaa mua kohti. Tajusin siinä sitten, että 14 henkeä tulee täysillä mua päin, menen pieneen kippuraan ja valmistaudun törmäykseen. Sen jälkeen olikin aikaimoinen mustelma koristamassa mun reittä :-D
Mutta mun Spring Break oli todella hauska reissu, käytiin Skandinaavikaupassa, näin suomalaista juustoa Wisconsinin juustotehtaan myymälässä, melkein menin maalaamaan suomenlipun kalliolle norjan viereen, näin upeita auringonnousuja ja -laskuja, selvittiin ukkosmyrskystä takaisintullessa, kävin kuudessa osavaltiossa, vatsalihakset sai hommia kaikesta nauramisesta, ja tosiaan, sain kokea pikkuisen Suomea Minnesodassa. Oikeastaan oli hämäävää kuinka paljon se siltä vaikutti. Huippureissu!

1 kommentti:

LOVE YOU ♥