2.12.2013

BLACK FRIDAY & OLDER SHOPPINGS

Ne, jotka eivät tiedä mikä Black Friday on - Se on perjantai Thanksgiving-päivän jälkeen, jolloin kaikki kaupat ja ihmiset sekoo hyvien alennuksien takia. Torstaina myydään kasa kuponkeja eri kauppoihin ja sitten vaan kynä käteen ja ympyröimään tärkeimmät. Me (mä + host-äiti ja hänen siskontyttö) ei oikein tarvittu oikeestaan mitään erikoista, mutta kuitenkin mainoksista löytyi ties mitä. Esimerkiksi ihania kameratarjouksia jotka sai pään pyörälle. Noh, kamerat jäi kuitenkin kauppaan, mutta kaikennäköistä tarttui mukaan. 

Herättiin siis viideltä, joka on ainakin kaksi tuntia myöhemmin kuin yleensä. Tämä siksi, kun ei  tosiaan ollut minkäänlaista sotasuunnitelmaa, eikä meillä ollut tänä vuonna kiire mihinkään. Mä olin tästä aika onnellinen, koska en ois herännyt kolmelta. Tarjoukset alkoivat poikkeuksellisesti jo torstaina kahdeksalta ja siksi aamulla ei ollut paljoa jonoja kauppojen ulkopuolella. Parhaimmat tarjoukset siis menivät meidän nenän edestä. 

Eka kauppa minne mentiin oli urheilukauppa, koska halusimme katsoa kaikenlaisia urheiluvaatetarjouksia. Sisälle päästiin kuudelta, eikä jonoa ollut mitenkään hirveästi. Ovella meille jaettiin arpoja, joiden arvot vaihteli mutta vähintään voittaa 10 dollaria. No mä raaputin omani ja sain tietenkin sen 10, siskontyttö sai 25 ja sain kunnian raaputtaa host-äidin ja siinä sitten näinkin summan 500 dollaria! Pieni hämmennys iski siinä vaiheessa :-D

Mutta tosiaan mentiin ympäri kaikenlaisia kauppoja, käytiin ostoskeskuksessa ja kotiin päästiin n. 8 tuntia myöhemmin. Säästyttiin nyrkkitappelujen näkemiseltä (kaikki varmaan kävi silloin torstai-iltana) ja loppupäivä meni jalkojen säästämisessä ja laskemalla kuinka paljon säästettiin. Ite esimerkiksi maksoin 60 dollarin hupparista 5, sain ilmaiset shortsit ja maksoin yhdestä sifonkipaidasta 5 myös, eli säästin vain näillä kolmella jotain 100 :-D Ihan naurettavaa, mutta en valita!

Myöskin laitan tähän loppuun muita ostoksia, mitä oon hamstrannut tähän mennessä. Don't judge my obsession over Forever21. Ja ei, en saanut editoitua videota ajoissa. Tilatkaa mun kanava, niin näätte videot ekana! KLIK

PS. R.I.P Paul Walker ♡

5 kommenttia:

 1. Ihana blogi sulla! Tässä justiin tänään tämän löysin ja juutuin sitte koneen ääreen lukemaan kaikki sun postaukset kerralla läpi! :D Ite oon lähdös ens kesänä kans USA:han vaihtoon (jos vaan perhe löytyy) ja nyt ohjelmaan hyväksymisen jälkeen alkanu vähä jo jännittää, mutta kiva lukea tässä odotelles muiden vaihtariblogeja :) Muutenkin sun blogia on tosi mukava lukea, sopivasti tekstiä niin että jaksaa lukea loppuun asti. Voi olla että ei jaksa kantaa kameraa mukana tai ei muista/ehdi kuvata, mutta itte tykkäisin nähdä paljo kuvia sun vuodesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi että tä on kaikista ihanin kommentti! ♥ Tsemppiä hirmusesti sun odotteluun! Minne oot menossa ja onko meillä sama järjestö? :-) Yritän parhaani postailla täältä, tänään saattaa tulla postausta, kuvat ainakin valmiina! Voin sulle ja muille vaihtoonlähtijöille laittaa linkkejä tuonne sivupalkkiin mun toisesta blogista postauksia vaihtoon liittyen, jos se auttaisi kanssa :-)

   Poista
 2. Vitsi miten kivoja ostoksia :---)) Noi korut on varsinkin ihan himo kivoja, oi että rakastuin nuihin :> Ja nohiin buutseihin. Tosi kivoja ja muutenkin tosi ihana blogi siulla (:

  http://longwaythehappy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hihii mäkin tykkään hirmuisesti :-) kiitos!

  VastaaPoista
 4. Tämän vuoden Black Fridayta odotellessa :)

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥