6.2.2014

SAAMELAISTEN KANSALLISPÄIVÄ

Eli mun 18-vuotis synttärit!

Ja tosiaan en ota vastuuta sekavasta kirjoituksesta, kello on melkein yksi aamuyöllä ja suomi ei normaalistikaan kulje. Ei, ei ole aikuinen olo. En usko että se fiilis tulee ollenkaan ja se ei haittaa mua ollenkaan. Kuitenkaan ei voi kuin vaan ihmetellä kuinka nopsaa aika menee. Ihan eilen mä aloitin ekan luokan ja seuraavana päivänä löysin itseni seikkailemasta Atlannin toisella puolella. Ihan kuin kaikki jutut siltä väliltä ois ihan hämärän peitossa ja sitten vaan välillä tulee jos jonkinlaisia naurunhäiveitä, kun tulee mieleen joku vanha kullan arvoinen muisto. Mutta kahdeksantoista. Täysi-ikäinen. "Aikuinen". Täällä sua ei kyllä tunnisteta aikuiseksi, oot vielä high schoolissa ja olet juniori. Oon 18-vuotias juniori, jonka kaiken järjen mukaan pitäisi olla seniori, mutta aina ei mee nallekarkit tasan. 
Mä olin ja oon vieläkin aikamoinen tättähäärä. Salamannopeasti ennätin ties mihin paikkaan ja olin vain metrin hukkapalan kokoinen. Kaapin hyllyillekin kiipesin ja sitten kaappi päätti kaatua mun päälle. Mulle piti laittaa kiila kehtoon, kun liikuin siellä niin paljon. En oo ikinä kipeä ja se johtuu varmaan siitä, että päädyin syömään varmasti monia erilaisia bakteerilähteitä.  
Outoa viettää synttäreitä täällä. Todella hassua. Ei nää niitä kavereita, jotka hekin täyttävät pikkuhiljaa 18. Täytyy tyytyä onnittelemaan netin kautta, kun ei pysty muuta tekemään. Lentosuukkoja ja virtuaalihaleja yritän parhaani mukaan lähettää mutta aina ne ei löydy perille. Tulen kuitenkin näkemään heidät taas kesällä, eli todella pian. Halaan kaikki halaamatta jääneet halit yhdellä kertaa, niin he tietävät kuinka paljon heitä mulla on ikävä. 
Mitä siitä, että haluan piirrellä kukkasia kynsiin, piirrellä Disney-hahmoja, kuunnella lastenmusiikkia, nauraa ja ihmetellä kuin taapero, letittää hiukset, leikkiä, hymyillä ja hymyillä lisää ja vain nauttia kaikkien kavereiden seurasta ilman mitään huomautuksia omasta iästä tai mitään. Mitä turhia, vasta 18 minä oon ja aion pysyä seuraavat 365 päivää. 

Kiitos kaikille tähän mennessä mua muistaneille, olette rakkaampia kuin luulettekaan. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LOVE YOU ♥