23.2.2014

SURPRISE, I'M ALIVE!

Tiiän on miljoona vuotta siitä kun viimeksi laitoin postausta ja mulla on ollut postaus jo ystävänpäivästä asti odottamassa, mutta en ole saanut aikaiseksi laittaa kuvaa sitten ollenkaan.

Toivottavasti kaikilla mun rakkailla kakkosilla ja tietty kaikilla muillakin meni wanhat hyvin! Ite olin täällä kyynel silmäkulmassa, kun en päässyt pyörähtelemään kavereiden kanssa ja sydän hajos aina vähäsen kun näin uuden kuvan kaikista kauniista ja komeista kavereista!

Tosiaan mun vapaa-aika on kulunut jos jonkinlaisen koulujutun kanssa. Harmittaa kun ei oikein millään meinaa löytyä aikaa kavereiden kanssa olemiseen jne. Oon kyllä vuosikirjan ja oman tahdon vuoksi mennyt jalkapallopeleihin ja jalkapallolla tarkoitan sitä ihan perus, ei amerikkalaista. Hui kuinka pitkä aika siitä onkaan kun oon nähnyt jalkapallopelin ja oon saanut olla siellä kentän reunalla kun samalla oon ottanut kuvia vuosikirjaa varten! Ja jotenkin musta on tullut joukkueen onnen tuoja, kun niissä peleissä missä oon ollut niin he on voittanut haha!

Mulla tosiaan oli synttäritkin tuo kaksi viikkoa sitten! Sinä viikonloppuna meille tuli porukkaa vähän syömään fondueta ja viettämään aikaa. Suomestakin tuli paketti perheeltä, vähän ensiapua tuohon suklaan loppumiseen ja Salmiakin yliannostukseen ja sitten sain synttärilahjaksi hosteilta lipun Crique Du Soleil - näytökseen Varekai ja oltiin katsomassa se viime torstaina. Että oli kyllä ihan mieletön ja vielä tokalta riviltä näki kaikki ihan eri tavalla, kun käytiin silloin Vegasissa katsomassa se "O", niin oltiin siellä ylhäällä niin tässä näytöksessä he oli ihan siinä nokan edessä niin tuota ei ihan hevillä unohda! 
Sama harmistus iski kun näin kavereiden laskettelureissuista kuvia, kun täällä tosiaan ollaan huidottu 20-asteen yläpuolella melkeen kaksi viikkoa jo. Mutta yks kiva juttu on tiedossa, joka vähän auttaa mun harmistukseen ja se on reissu Minnesotaan. Täällä kun on se Spring Break ni mennään sen aikana sitten vierailemassa host-äidin sukulaisia ja meidän mukana tulee siskontyttö ja -poika niin tulee olemaan hauska reissu!

Mä lupaan ryhdistäytyä, tiiän sanoneeni tän aikaisemminkin mutta nyt oikeesti parannus tapahtuu! Postausten laatu ei tuu oleen tällainen ja postausväli ei tuu enää olemaan tätä yli kahta viikkoa, en ees tajua miten näin pääsi käymään! Aika menee niin nopsaan, ettei käsitä sitten mitenkään ja sitten on jo liian myöhäistä. 

Laittakaa kommenttia, jos haluutte mun tekevän pienen kysymyspostauksen. Vastailisin ihan mielellään ja vaikka videoon! Mulla näihin aikoihin ainakin pyöri jos jonkinlaista kysymystä vaihto ajatellen niin musta ainakin ois kiva!

4 kommenttia:

 1. kai käytte minnesotassa mall of americassa? ihan paras paikka ever pakko päästä sinne vielä uudestaan!! :)

  VastaaPoista
 2. tee kysymyspostaus!! ja mulla ois jo kysymys että sitten kun tuut takas suomeen ni joudut olee vuotta nuorempien kaa ni jännittääkö sua se ku et tunne ketään?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Laitan vaikka tänään jo infoa kysymyspostauksesta! :)

   Poista

LOVE YOU ♥