2.6.2013

KEVÄTJUHLA/YO-JUHLA/PÄÄTTÄRIT

Kaikennäköistä ehti tapahtua eilen! Väsyttää ihan suunnattomasti. Tänään menin jopa virkeänä töihin pointsit siis mulle. 

Ekaksi tyylikkäästi myöhässä puoli tuntia kevätjuhlasta, sitten todistukset saatua (ja kun tytöt siivosivat tuolit juhlasalista) päästiin ulos kuvailemaan ne pakolliset kuvat! Voi toivottavasti nään noita ihanuuksia vielä ennen lähtöä. 

Kevätjuhlan jälkeen lähdimme pikkuserkun YO-juhliin. En tajunnut ottaa meidän upeasta kortista  kuvaa, mutta ostin 1D:n keikalta ne kuvat ja Harry Styles-kuva pääsi sitten kortiksi. Ranneke oli myös tarkoitus ottaa mukaan, muttei kaikkea voi muistaa!

Pikkuserkuilta lähdin kaverille, missä pidettiin pienet paardit koulun päättymisen kunniaksi, jeij!

Mulla oli ihan huiman kiva päivä ja ihan huippu vuosi. Mitä mä mahtaisin tehdä, jos en ois tavannu näitä ihmisiä? Mulle oli kyllä oikea ratkasu lähteä täysin eriin lukioon kuin kaverit, vaikka tämä taso tässä koulussa onkin omaa luokkaansa :-D En oikein tavoita tällä mun keskiarvolla, mutta huolestun siitä sitten syksyllä 2014... Ja hei, teen asiat omalla tyylillä ja minkä pystyn!

Hei muuten ihana, että tosi moni on eksynyt tänne ja tosiaan, en kirjoittele enää tuonne toiseen blogiin ollenkaan ennen vaihtovuoteni päättymistä! :-) 

7 kommenttia:

 1. voi miten ihanan ilosia ja eläviä kuvia! :) toooosi kiva postaus ja blogi ylipäätään!

  VastaaPoista
 2. ilosia hauskoja laadukkaita kuvia, i like ! :> sulla on mielenkiintonen blogi ja kirjotat kivasti ja taitavasti! toi banneri on upea, ihanan siisti ja tommonen kiva:)! nättejä tyttöjä!♥

  http://www.live-in-a-fantasy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ensinnäkin ihana ulkoasu sulla tässä blogissa ja toisekseen toi sun banneri on ihanan omaperänen! :) Jännittääkö sua yhtään lähtee noin kauas? Ite olisin varmaan jo tässä vaiheessa ihan paniikissa. :D Ja ihania kuvia tässä postauksessa, tosi laadukkaitakin! :)

  http://jaljubljutebjat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Ensinnäkin pidän vaihtariblogeista. Toiseksi noi sun kuvat on kivoja ja laadukkaita, muutenkin ulkoasu on hyvä ja banneri mielenkiintoinen. : )

  VastaaPoista
 5. vähän jännää, onnea sulle vaihtarivuoteen ! :) sait musta kyllä ihan ehdottomasti lukijan, vaikuttaa tosi mielenkiintoselta ja haluaisin itekki päästä vaihtariks :)

  mischievousmixture.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia! Ja voih, odotan innolla täällä vaihtaripostauksia ;)

  annalottajosefina.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. älyttömän hyvii kuvia! ja onnee sun tulevaa vuotee! koska oot lähössä?
  jään oottelee innolla sun postauksia vaihtarivuotes aikana :)

  http://sofiamalm.blogspot.com

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥