27.6.2013

WHEN I'M BLUER THAN A BRUISE

Kun loin uuden blogin vaihtovuottani varten, oon saanut paljon postausenergiaa. Vaikka ei olisi mitään erityistä kerrottavaakaan, niin tekisi hirmuisesti mieli kirjoitella teille. Kommentteja lueskellessa mulle tulee niin hyvä mieli, joka taas tarkoittaa ettei mulle tule niin paha mieli tulevasta vuodestani. Älkää nyt ymmärtäkö väärin, mä haluan kuollakseni jo seikkailuun, mutta pelkään jo takaisin tulemista. Onko kaikki muuttunut silloin vai voinko vain tupsahtaa takaisin kaveriporukkaan?

Nyt tekisi vain soittaa kaikki kaverit läpi ja nostaa puhelinlaskua. Se on varmasti surullisen pieni parhaillaan, eli pieni nousu ei varmasti haittaisi. Mulla on ihan hirveä ikävä. Sitten täällä Turusta kaukana asuvan on vaikea mennä katsomaan koulukavereita, koska kuitenkin käyn töissä. Tälläkin viikolla on vain yksi vapaapäivä. Ensi viikolla onkin sitten kolminkertainen määrä, eli en valita. Tämähän ei tarkoita, että koulukavereille sopisi. 

Ajattelin pian olevan aika alkaa kuvailla kuvapostausta varten, eli jos haluat vielä ehdottaa mulle kuvattavaa - sunnuntaina loppuu aika!  ------------->KLIK<-------------

6 kommenttia:

 1. oot tosi kaunis! ja ihanan värinen paita, sopii sulle

  mua ei ainakaan haittais, vaikka postaisit joka päivä. sun juttuja on kiva lukee! :-)

  VastaaPoista
 2. Onpas ihanan kesäinen ulkoasu ja ihana kesätyttö :3


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihanan kesäne kuva :) ja kivoja postauksia sulla! mustaki kotiinpaluu kuulostaa pelottavalt vaiks vuosi ei oo ees alkanu viel!


  http://lottausassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. banneri on ihan täydellinen! ja oot hirmu kaunis, sun silmät ja hymy ja kaikki !:) sekä tykkään kamalasti näistä väreistä :-)

  VastaaPoista
 5. kiinnostuin niin, että haluan olla perillä miten vaihto sujuu

  uusilukijasi: http://learhowtoseethelight.blogspot.fi/
  käy katsoon ja liittyyn lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. oi ihana ulkoasu täällä! :-)

  tuuliemiliaa.blogspot.fi

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥