20.7.2013

NAVETTAPAARDIT (fixed)

Eilinen sujuikin läksiäisten suunnittelun merkeissä ja oli kyllä superhauskaa! Siinä illan mittaan tuli yksi jos toinenkin tajuaminen, että tämä neiti oikeasti on lähdössä... Että mulla tulee noita huipputyyppejä ikävä! Vaikkei kaikkien kanssa paljoa ole viettänyt aikaa, niin jotenkin tulee sellainen fiilis että olisi ollut tekemisissä pidempäänkin. Vieraat täyttivät ystäväni-kirjoja, naurettiin, paljuiltiin, hytistiin, valvottiin auringonnousuun. Aika onnistunut päivä mun mielestä. Vaikka kuinka sanottiin, niin tuli myöskin läksiäislahjoja ruusuista salmiakkiin, kiitos vielä! ♥ Kuvien vähyys muistikortilla oli hälyttävä, koska tuli mentyä ympäriämpäri unohtaen koko vekottimen... Kyllä pari yksilöä löytyi!

Kokeilen muuten parhaillaan postata tällä tabletilla, kun tämän kanssa pitäisi pärjäillä tuolla kauempanakin. Ihan hyvin menee! Tai sitten ei. Tarviin sen näppäimistön, mutta se ei vie kaikkia ongelmia pois... 

Huomenna tulee vaihtoinfopläjäys!

+ANNAN blogissa lisää kuvia meidän poppoosta! :-)

3 kommenttia:

 1. mä jotenkin hetkellisesti olin unohtanu sun blogin mutta onneks löytykin tää uus! minne päin jenkkejä olitkaan menossa? :-)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja noi amerikan liput on ihania.Nam suklaata ja hieno blogi.

  http://siljakeepcalm.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi ja mielenkiintoisesti kirjoitettu!

  http://sophiahelenan.blogspot.fi/

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥