22.7.2013

VAIHTOASIAA

Ensinnäkin, alle kolme viikkoa! + Teitä on ihan huimasti jo!
Meillä kävi viime vuonna Suomeen tullut vaihto-oppilas kertomaan kokemuksistaan ja vastailemaan meidän kysymyksiin. Kysymyksiä oli vaikea keksiä lennosta, mutta onneksi vaihtari osasi selittää laajasti! Tosiaan, kun on saanut tietää jo helmikuussa sijoituksen, perheen jne. niin on aika selvät sävelet aika monen asian kanssa, mutta oli todella kiva kuulla kaikenlaista amerikkalaisista kouluista, tavoista ja kulttuurista. 

Siinä meni mukavat kaksi tuntia ihan hujauksessa! Mulla ja kotikäynnin tehneellä onkin yhteisiä tuttujakin, small world :-D Aluksi ihmettelin vähän tätä kotikäyntiä, mutta oli kyllä ihan huippu tarpeellinen ja koska tämä neiti tuli viime kesänä takaisin, niin hänellä oli kaikki tuoreessa muistissa!
#1, #2
Aloitetaas vaikka koulusta höpöttämään tarkemmin! Host-vanhemmat menevät rekisteröimään mut tänä keskiviikkona Plano West Senior High:in. Siellä on n. 2500 oppilasta, eli melkein saman verran populaa kuin täällä pikkukylässä, jossa asustan... Siis iso koulu! Enempää ei voi olettaa, kun on Dallasin lähellä. Kuuleman mukaan olen juniori, mutta aion keskustella asiasta rehtorin kanssa. Huhu on, että vuoden alussa syntyneet olisivat senioreita ja eikös helmikuu ole aika alussa? He eivät halua uhrata koulumenestystä ja sen ymmärrän, mutta enemmän koen, kun saan olla vanhin! Onneksi muuten otin hepatiittirokotteet, nimittäin ilman niitä en olisi päässyt opiskelemaan sinne! Myöskään ilman meningokokkirokotetta ei sovi lähteä...

Pakollisia aineita mulla on todennäköisesti englanti ja US history. Taidan ottaa myöskin matikkaa, ettei vaan unohdu nämä hyvin vähäisetkin taidot :-D. Harrastuksista sen verran, että aion hakea lentopallojoukkueeseen. Peukut pystyyn siellä toisella puolella ruutua!
Kaikki kuvat We♥it
Odotan ihan mielettömästi kaikkia ihmisiä, joiden kanssa olen jutellut Facebookin ja Skypen kautta. Isäntäperheessäni ei ole lapsia, mutta host-äidin siskontyttö käy heillä todella usein ja hän vaikuttaa niin mukavalta! Tulee myös sellainen fiilis, että mua oikeasti on odotettu tämä rapiat puoli vuotta! Isäntäperhe on suunnitellut jos jonkinlaista ohjelmaa. Ekana reissu Las Vegasiin, joka on kolme päivää saapumisen jälkeen :-D Sitten he ovat varanneet jos jonkinlaista aktiviteettia etenkin ennen koulujen alkua. Esimerkiksi Segwayllä ajamista!

Part kakkonen tulee todennäköisesti vielä, missä on enimmäkseen lentojuttuja ja sen sellaista :-) Bannerin alle ilmestyy joko jo tänään tai huomenna yksi uusi välilehti, sitä odotellessa!

11 kommenttia:

 1. Ah oon niin kateellinen sulle :( Kuulostaa tosi kivalta toi sun koulu! Jään seurailemaan tätä, vaihtariblogit on aina niin kivoja heh :)

  VastaaPoista
 2. Oi, miten ihana blogi! Ihan älyttömän ihanaa vaihtovuotta sulle, oon kyllä hieman kateellinen :-D. Oli pakko liittyä lukijaksi, niin ihan blogi. Täytyy kyllä joku päivä lukea koko blogi alusta loppuun :p. Ja en malta oottaa postauksia kun oot Amerikassa!

  http://millamirjamsusanna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Sun blogi vaikuttaa tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
 4. En voi edes ajatella et kuinka paljon sua jännittää, toivottavasti viihdyt siellä!!:--)

  VastaaPoista
 5. Olen niin kateellinen sulle. Ehkä vielä minäkin joskus pääsen lähtemään.. :D

  http://smile-alma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Vautsi! Enää parisen viikkoa! Mikä jännittää eniten? :) Pidän peukut pystyssä lentopallojoukkuetta varten. Sulle on tulossa ihan mahtava vuosi! :)

  http://stressipallona.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Toivotan sulle aivan ihanaa vuotta! ♥ Muista päivittää blogia ahkerasti, odotan innolla postauksiasi tuolta lätäkön toiselta puolelta. :)

  VastaaPoista
 8. tosi mielenkiintonen postaus! :)

  VastaaPoista
 9. 2500 oppilasta, herttinen sentään :o
  Mutta äkkiä tuo 3 viikkoa kuluu ja kohta oletkin jo sielä!! :)

  http://love-ornothing.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. ihana ulkoasU1 <3


  kurkkaatko ja lukijatki on tervetulleita:
  lifeinmyeyes--hilkku.blogspot.fi :-)

  VastaaPoista
 11. Valtava koulu :o Omassa tulevassa koulussa on 1300 oppilasta ja aattelin et se on iso haha :D Siis ootko pelannu Suomessa lentopalloo vai alotatko siellä? :)

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥