29.7.2013

NOW YOU SEE ME

 photo PIUPAU6_zpsdada43f5.jpg
Oho oonpa ollut hiljainen! Kuvia mulla on sieltä ja täältä, enkä tiiä yhtään, miten laittaisin ne tänne... Viikonloppunakin olin Turussa. Otin siis vapaa viikonlopusta kaiken irti, enkä jäänyt kotiin värjöttelemään. Oli ihana nähä ihmisiä, etenkin niitä, joita en oo nähnyt koko kesänä!

Sunnuntaina kävin sauvokavereiden kanssa katsomassa leffa Now You See Me, enkä muuta voi sanoa kuin vau. Ihan mielettömän hyvin keksitty tarina ja en kyllä osannut juonta arvata sitten mitenkään, lopusta sanomattakaan. Elokuvan kissa-hiirileikki oli niin toiminnantäyteinen ja siinä tapahtui paljon, mutta kohtauksissa oli ajatusta siten, että tämä puupää pysyi mukana leikiten. Ja leffassa oli myös komediaa mukana, eli nauraakin sai! Eikä Dave Francoa tai Jesse Eisenbergiä ollut paha katsella :-)

Muutama postaus odottelee luonnoksissa, mutta tuo A:sta Öhön-postaus takkuilee niin pahasti! Mutta yritys on kova.

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja mahtava blogi ! :-)

  http://iseeabiggerdreams.blogspot.fi/
  -Pilvi

  VastaaPoista
 2. aivan super ihania kesäkuvia, tykkään :) Joku sano että toi leffa oli hyvä mutta toisaalta sitten moni muukin kaveri sanonut ettei ollut oikeasti niin hyvä kuin oletti.. varmaan vaikuttaa se myös että nämä ovat sinua ehkä 5 vuotta vanhempia henkilöitä.. :) pitäs ite nähä se osais sanoa!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja mielenkiintoinen blogi! :D saat lukijan!

  http://mariellaew.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. aivan ihania nää kummatki sun blogit, yhtiä lempiblogeistani! Tulee aina väkisinkin hyvälle tuulelle ku vaikutat niin positiiviselta! :D

  ++ Now you see me nous mun suosikiks, iha äly hyvä! :o

  VastaaPoista
 5. Miks sun nimi täällä on Anette Tuulia, mutta blogin osoitteessa kuitenkin Janina?;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mä ekan kerran liityin johonkin sivustoon, niin päätin mun käyttäjänimen olevan anettetuulia. Mun oikea nimi on tietty Janina, jota luonnollisesti käytin esim. blogin osotteessa. Mun koko nimi on Janina Anette Tuulia :-)

   Poista
 6. vaikuttaaaa iha sairaaa mielenkiintoselta blogilta!! ihana ulkoasu ja oot tosi kaunis :)

  http://verajaudance.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Mahtavan hyvälaatuisia kuvia ja ihana suuria. Söpö banneri ja oot nätti.

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥