4.8.2013

JANINA R:STÄ Ö:HÖN

Nyt olisi loppujen aakkosten aika! Töissä oli luppoaikaa ja nyt mulla on kaksi sivua puhtaaksi kirjoitettavaa tekstiä :-D Oli vaikeeta keksiä tän puoliskon sanoja ja pian Google ja Wikipedia olikin auttamassa... Tästä lähtee!


Rampa. Telon itteäni melkeen joka hetki. Oli sitten mun vika tai jonkun/jonkin muun. Eli päivääkään ei kulu, etteikö mulla olisi joku paikka kipeänä ja en ilmoittaisi perheelle siitä. Tällä hetkellä pohkeet, hartiat, vatsalihakset ja reidet hellänä lihaskuntoharjottelusta ja töissä miljoonan tuolin nostamisesta pöydälle.
Säikky. Etenkin yksin ollessa jokanen pikku ääni on joku verenhimonen elukka tai sarjamurhaaja. En ihmettelisi, jos joku karhu rymistäisi sisään, niin korvessa ainakin kuvittelen eläväni. Yksin kotona musiikki pauhaa, ja talo on kuin valoloisto. Ei toi meidän koira mikään vahtikoirakaan ole, eli pyytäisi rapsuttamaan mahaa sarjamurhaajaltakin. Tämä kohta onkin syy, miksi musta ei oo katsomaan kauhuleffoja!
Terve kuin pukki. En oo melkein ikinä kipeä. Koulustakaan mua ei saa pois jonkin taudin takia ja viimeksi olin kotona sikainfluenssapiikin vuoksi. Kunnolla olin kipeä viimeksi vesirokossa, eli vastustuskyky on jostain syystä aika jees! Ehkä se johtuu siitä, että pienenä varmaan kävin nuoleskelemassa jotain kengänpohjia :-D
Uhkarohkeakin osaan olla, vaikka olenkin sellainen nössö. Ajattelen asioita ihan liikaa ja rakennan päähän sellaisia kauhukuvia, että suurin osa tempauksista jää tekemättä. Silti haluaisin hypätä tandem-laskuvarjohypyn ja benjihypyn. Lisäksi vielä kaikenlaista sekä matalalla että korkealla. Mun reittivalinnat ei aina ole niitä tasaisimmasta päästä vaan saatan seikkailla jos jonkin pusikon läpi. Kun joku mut haastaa johonkin, harvoin sanon ei.
Vanha ja höperö ennen aikojani. Unohtelen tavaroitani ja unohdan itteni ties minne teille. Mainitsin kanssa olevani rampa. Saatan myös alkaa puhua tavalla, jota käytettiin miljoona vuotta sitten ja höpötän omiani siihen malliin etten edes ole kiinnostunut, kuuntelevatko muut mua ollenkaan.
Weak eli heikko. Mun jäätyneillä pulkannaruilla aka. käsivarsilla ei nostella yhtään mitään. Se on aika huono nuorisoleirikeskuksessa työskennellessä, kun täällä nostellaan aika paljon. Kun muut kantavat kolme-neljä tuolia, mä otan korkeintaan kaksi ja sekin on melkein joka kymmenes kerta.
Xenodochial eli ystävällinen vieraille. Ahtelassa on vähän pakko olla kanssakäymisissä vieraiden kanssa ja tämä on varmaan yksi syy siihen, miksi jään aina suustani kiinni kauppojen kassoilla, kaduilla jne. Huoh.
Yellow eli pirteä ja eloisa. Tämä on kyllä totta vain tiettyinä aikoina: Päivällä auringon paistaessa, hyvien yöunien jälkeen, hyvin alkaneen aamun ja tuoremehun jälkimainingeissa, palkkapäivänä,... Okei yritän aina olla tuollainen, mutta aina ei mee nallekarkit tasan.
Å niin kuin A-ruotsi. Aloitin opiskelemaan ruotsia vasta seiskalla, eli B-ruotsilla. Sitten lukioon mennessä tapahtui sellainen aivopieru, että otankin A-ruotsin. Mulla on mennyt aika surkeesti etenkin kaksi ekaa kurssia, mutta sain kolmannesta seiskan! Ette arvaa, kuinka hyvä fiilis ton jälkeen oli ja vielä siellä A-ruotsissa :-)
Äänekäs, etenkin energiapiikin jälkeen. Oon vähän niinkuin koiranpentu, joka neljän tunnin päikkäreiden jälkeen vetää rundia ympäriämpäri pihaa ja taloa. Sama mulla, mutta mulla nouseekin desibelikorkeus kattoon, heh. Oon kyllä pikkuhiljaa oppinut rauhoittumaan, etten särkisi kenenkään tärykalvoja.
Öhkämönkiäiset ei oo mun kavereita. Kunhan ötökkä on näkyvissä ja on siivetön, niin kaikki on OK. Sitten kun se pirulainen pyrähtää lentoon kohti sun naamaa, ei vältytä huutoitkuilta. Entä sitten, kun se ötökkä häviää? Ette halua tietää.

4 kommenttia:

 1. miks et vastaa täällä tolasiin peruspositiivisiin kommentteihin edes yhteisesti? saa lukijat tuntumaan merkityksettömiltä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan aina kun muistan heidän omiin blogeihinsa (kommentoimalla samalla heidän blogiaan) ja jos sellaista ei löydy, niin vastaan oman blogin puolella :-) Aattelin tämän olevan kivempi vaihtoehto nimenomaan lukijoita kohtaan... Vai?

   Poista
 2. Tää oli ihan paras postaus! :) Itellä toi S-kohta pitää myös täysin paikkaa, oon kauheen säikky ja aina kotona radio ja valot päällä haha! :-D

  VastaaPoista
 3. Oi että on ihana ulkoasu!! En kestä, aivan ihana :)

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥