27.8.2013

FIRST DAY OF SCHOOL

Siinä se meni, eka koulupäivä. Aamu alkoi vaatetuksen päättämisellä (nyt on jopa valinnanvaraa, kun vaatteita on tuplasti enemmän kuin tullessa). Sain enemmän uusia tuttuja tuntien ulkopuolella, esimerkiksi ruokalan miljoonan metrin jonossa kerkesi jutella yhtä jos toista! 

Lähdettiin host-perheen kanssa kohti koulua puoli seiskalta, kun lenttisharkat alkoivat 6.45. Olen aika paljon jäljessä muusta porukasta, mutta saan silti osallistua harkkoihin ja muihin aktiviteetteihin, eli se on kiva! Harkat meni kyllä hyvin ja niiden jälkeen olikin sitten tunti aikaa valmistautua muille tunneille, esimerkiksi paikantaa lokero ja luokat. Itse taisin näyttää ihan peuralta ajovaloissa, koska pari askelta koulussa ottaessani oli siinä heti seniori auttamassa mua luokkaan :-D 

Jokaisella tunnilla oli jotain yhteistä, mun nimen lausuminen. Osaan ainakin tavata oman nimeni tosi nopsaan ja hyvin tän päivän jälkeen! Kaikilla tunneilla ei ollutkaan yhtä mukavaa. Esimerkiksi kemian tunnilla tunsin itteni ihan tontuksi, kun kaikki älyköt vaan luettelivat kaikennäköistä kaavaa ja mä tunnistan tehtävänantojen sanoista puolet. Heti tunnin aluksi piti löytää oma ryhmä annetun alkuaineen perusteella. Argonin saatuani tajusin sentään sen olevan jalokaasu. Noh, siitä eteenpäin mentiinkin alamäkeä! Täytyykin huomenna mennä kyselemään opinto-ohjaajalta aineenvaihtoa.

Ruokala oli kyllä kokemuksensa. Jonot oli mielettömän pitkiä ja sitten kun pääsi tarjotin kädessä ruoalle asti, oli aikaa syödä n. 15 minuuttia. Tapasin kyllä tosi hyviä tyyppejä jonossa! Mulla taitaakin olla jotain suunnitelmia huomenna heidän kanssaan. :-) Se tarkoittaa, etten pääse koulubussiin - harmi! ;-)

Jos huomenna olisi enemmänkin rohkeutta tutustua ihmisiin, niin alkaa jo näyttämään entistä valoisammalta!

Tulevina päivinä onkin vuorossa vähän erilaisempia postauksia kuin vain kuulumisia!

5 kommenttia:

 1. Voi että, näitä on vaan niiin ihana lukea ♥ Tsemppii & muista postailla usein ;)

  VastaaPoista
 2. Hei, mistä toi AnetteTuulia tulee? O__o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun nimi on Janina Anette Tuulia, eli anettetuulia tulee mun toisista nimistä :-)

   Poista
 3. Voitko ottaa kuvia siitä sun talosta ja muutenkin asuinympäristöstä? :) Jos et siis oo jo tehny sellasta postausta? :D

  http://travellingwithninni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oli pakko liittyy ku oli nii ihana blogi <3

  kurkkaathan?
  ❤ twostars-inthesky.blogspot.fi

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥