2.9.2013

ROOM TOUR

Nyt on sitten kouluviikosta selvitty enemmän ja vähemmän kunnialla, mutta selvitty! Nyt pitkän viikonlopun kunniaksi huonekierros, jota tavallaan maanantaina lupailin ;-)
Mun ihanuuslakanat ja host-isän ostama Aku Ankka, joka on virallisesta Disney-kaupasta. Rakkauspakkaus! Ja joko kerroin että oon ihan in love mun sänkyyn? No eniveis oon!
Yöpöydältä löytyy kortit tädiltä ja USA-mummilta, kännykät ja muuta elektroniikkaa, Minni Hiiri ja suloinen karkkikone! Se on kyllä aika lahjakkaasti tyhjentynyt :-D Mitä voin sanoa, on ollut ikävä Skittlesejä!
Sänkyä vastapäätä mulla on lipasto, missä säilytän vaatteita ja sen päällä mulla on suoraan sanoen kaikkea. Amerikka-kortti, minkä sain läksiäisissä ja ystäväkirja läksiäisistä myöskin! Kuva serkuista ja kulmassa roikkuu koruja kavereilta ja huomatkaa mun upea origami-merihevonen!
Näitte mun ekoista allasbileistä lein, mun huoneen värimaailmaan sopivan tuolin ja nyt ootte mun vaatekaapilla, missä liilat henkarit! Iskä vinkvink tuun haluumaan rekin mun vaatekaappiin... Niin ihana!
Siinä se! Nuo vauvakuvat hostäidin siskontytöstä ja -pojasta vaihtuu pian mun omiin kuviin, joista teen kollaasin.

Nyt kymysys: Haluutteko esittelyn mun ostoksista ja oisko seuraava tämänkaltainen postaus mun asuinalueesta? :-)

6 kommenttia:

 1. molemmat kiitos :) !

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva päästä kurkkimaan elämääsi rapakon takana! (Syytä vanhempiasi, jotka jakoivat blogisi osoitteen ex-opelle...) Pidän hurrrjasti peukkuja etenkin lenttisharkkoja varten ja lähetän tsemppihalauksen! Toisaalta et sinä mitään peukkuja tarvitse, tiedän, että klaaraat kaiken,
  Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Terkkuja Sauvon openhuoneseen :-)

   Poista
 3. molemmat postausideat kuulostaa hyviltä :)

  http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥