8.9.2013

I'M THE ONE WEARING BLUE

Perjantaina olikin vähän erilaisempi päivä, kun aamun harkkojen jälkeen suunnattiin suoraan (heti kun saatiin vaihdettua koulun paidat päälle) isoon saliin Pep Rallyyn. Pep Rally järjestetään enimmäksen jenkkifutiksen vuoksi, kun perjantaina oli kotipeli. Tilaisuudessa kohotetaan kouluhenkeä, eli siellä oli tosi kovaäänistä porukkaa, kun sali oli tupaten täynnä oppilaita huutamassa WOLFPACK. Oli kyllä ihan mielettömän hieno kokemus tuokin! Etenkin viiden tyypin tanssi, jonka mash-upin yksi biisi oli We Can't Stop, arvatkaapa vaan mikä oli liike kyseiselle laululle :-D

Koulupäivän jälkeen nappasin vuosikirjalta kameran kouraan ja suuntasin koulun lentopallojoukkueiden kanssa peleihin. Muutama hyvä otos tuli vuosikirjaa varten, eli oon aika tyytyväinen! Ensi viikolla onkin sitten kotipelit, eli tällä puolella ruutua löytyy lyhyt mutta kovaääninen personal cheerleaderi!

Pelin jälkeen sitten suuntasin mun ihkaekaan jalkapallopeliin. Tapasin ihan mielettömiä ihmisiä ja mulla oli niin hauskaa, etten ottanut yhtäkään kuvaa pelistä! Aika tyytyväinen tähän viikkoon kieltämättä :-) Mutta nyt jatkan TBBT:n katsomista, eli huomiseen!

PS. The Mortal Instruments-City of Bones on ehkä paras elokuva tähän mennessä. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LOVE YOU ♥