5.9.2013

LABOR DAY WEEKEND

Mun pitkä viikonloppu meni superhyvin! Lauantaina herättiin aikaisin kajakkitunnille, missä meni sellainen kolme tuntia ja kyllä teki mieli kipata koko kajakki ympäri, että pääsisi vilvoittelemaan järveen. Tuohon kuumuuteen on kyllä totuttelemista! Etenkin kun tänä viikonloppuna tosiaan lämpömittari näytti yli 40 astetta. Tunnin jälkeen kädet kipeänä suunnattiin kotiin pesemään kaikki se muta ja järvivesi kropasta ja sitten host-äidin serkun synttäreille. On kyllä mukavaa porukkaa! Aika meni tosi nopsaa ja tuli tehtyä muutoksia loppuillan suunnitelmiin, kun niin hyvin viihdyttiin.

Sunnuntai vietettiin altaalla. Virgin Piña Colada toisessa kädessä ja aurinkorasva toisessa siinä sitten tuli möllöteltyä ja hyvässä seurassa kaiken lisäksi!

Maanantaina oli sitten se Labor Day, eli se viikonlopunjatke. Päivä alkoi herätessä 6.50 lentopalloharkkoihin (ei, ei ollut vapaata siitä). En valita, mutta paremminkin olisin vapaapäivän aamun aloittaa :-D Meille tuli vieraita oikein urakalla. Juotiin, syötiin, pidettiin hauskaa ja höpöteltiin kaikenlaista. Kaksi uutta tulokasta saivat maistaa viimeiset salmiakit! Maistoin myös ekaa kertaa hummeria, jonka keittämisen sain myös todistaa. Ehkä hirvein näky ikinä, mutta en voi sanoa, etteikö se olisi ollut hyvää. 

Nyt tämä neiti menee puurtamaan historian kanssa, joka on yhtä painajaista. Pakko tehtävät kuitenkin on tehtävä, ei paljoa vaihtoehtoja! Huoh. Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LOVE YOU ♥