17.8.2013

VEGAS

Nyt ollaan kotiuduttu Sin Citystä! Vegas on paljon hienompi mitä osasin odottaakaan ja reissu sujui kaikin puolin hyvin. Tapasin uusia ihmisiä, kävin uskomattomissa näytöksissä ja vaan ihmettelin kaikkea. Otsikoissa mainitsen ne matkan kohokodat.

Day #1 - Grand Canyon
Lento lähti 8am ja aikaeron mukaan emme menettäneet tuntiakaan, koska laskeuduimme 8.45.  Sieltä suoraan lähdimme ajelemaan kohti Grand Canyonia, minne tosiaan ajaa sellaiset kepeät neljä tuntia! Paikan päällä vietimme varmaan puolisentoista tuntia, kunnes lähdimme ajelemaan takaisin. Vaikka Grand Canyon on tosiaan vain "kuoppa maassa" on se silti ihan mieletön näky. Subway-yliannostuksen ja ylitsepääsemättömän väsymyksen saattamana oli kiva kaatua sänkyyn. Tietenkin kaupungin valojen ihastelun jälkeen!

Day #2 - Cirque Du Soleil
Seuraavana päivänä aloitettiin jollain esitelmällä (jonne mentiin ilmaisen aamupalan, päivällisen ja esityksen perässä, ei paha diili). Esitelmä oli kyllä ihan tappopuuhaa, mutta ruoka ja imitaatioesitys (The Legends, missä oli Michael Jackson, Elvis Presley, Madonna...) oli kyllä kiva! Piakkoin sen jälkeen aloitettiin valmistautuminen illan kohokohtaan, joka oli Cirque Du Soleil "O". Tämä oli mun ihkaeka näytös ja huhheijaa miten kaunis! Ihan mahtava, etten meinannut uskoakaan. Mieletön. "O":n jälkeen mentiin vielä katsomaan valonäytöstä ulos, joka oli myös todella hieno. Laitoinkin Instaan kuvan, kun odoteltiin näytöksen alkamista ja kaksi Cirquen esiintyjää tykkää siitä, heh ;-)

Day #3 - Blue Man Group
Kolmas päivä meni erilaisissa laitteissa kuvassa olevan tornin huipulla, syödessä ja Blue Man Groupissa. Heidän esitys oli kyllä siistein juttu, mitä oon ikinä nähnyt! Vaikkakin löydän vieläkin muussattua banaania mun hiuksista :-D He jopa ottivat yleisöä mukaan, mutta ite en päässyt osalliseksi, höh!

Day #4 - Hoover Dam
Viimeisenä päivänä mentiin katsomaan Hoover patoa. Ihan mieletöntä, että noin iso ja tukeva rakennelma tehtiin -30-luvulla. Ei ihme, että sitä sanotaan hienoimmaksi (tai jotain sinne päin) ihmisen rakennelmaksi sitten Egyptin pyramidien! Vähän siellä kyllä tuli aika pitkäksi, kun näytettiin jotain generaattoreita jne. Mutta pato kyllä näytti hienolta! Lähtö kävi aika nopsaan, kun siellä tuli sietämättömän kuuma (45 astetta) ja suunnattiin syömään vähän. Oltiin kyllä syöty kunnon aamupala, mutta kyllä me vähän meksikolaista saatiin mahtumaan. Taino he saivat mahtumaan, mä ähkisin jo muutamassa nachossa :-D

Iso kaupunki, iso postaus, eikö? Vegasia ei voi kuvailla sitten mitenkään, se vaan täytyy kokea. Ylitti mun odotukset ihan kunnolla. Olen nyt sitten käynyt kolmessa osavaltiossa viikon aikana. Ei paha! Noniin tämä neiti menee nyt laittamaan itseään valmiiksi allassynttäreitä varten ja voisi myös tyhjätä laukun, heips! :-)

7 kommenttia:

 1. Oi vitsi, tonne mäkin haluun!! ♥

  VastaaPoista
 2. Wouu! :D Miten sä pystyit menemään tohon kamalaan laitteesee?! Ainaki huomaa et oli kivaa.. Meillä taas sato päivällä ja asteita n. 17 :D Iskä on polttanu puita et tääl on ollu vähä viilee! Terkkuja kaikilta!!
  T. rakas siskos + muut

  VastaaPoista
 3. ei juku miten upeita kuvia ja maisemia

  VastaaPoista
 4. ei voi muuta sanoo kun vau mitä kuvia! :o<3

  VastaaPoista
 5. Ei apua! näyttää ihan sairaan siistiltä :)

  oon itekkin käyny tuolla Hooverin padolla ja Crand Canyonilla, kun oltiin 2009 perheen kanssa kaks viikkoo amerikassa, ja oot ihan oikeessa, että ne asiat pitää vaan kokee!

  Oon lukenu tätä siun blogia jo pitkään, ja tykkään tästä tosi paljon! ja meinaan lukee jatkossaki :)

  Pidä ihana vaihto-vuosi!:)

  VastaaPoista
 6. Cirque Du Soleil herättää vähän kateutta kyllä. :) Muutenki aika siistii moi hei kivaa!

  VastaaPoista
 7. Vau! Varmaan siistii olla vaihtarina tuolla! Pidä mukava vaihtovuosi:)

  http://let-your-imagination-fly.blogspot.fi

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥