3.11.2013

HALLOWEEN

Oon näköjään huono pitämään lupauksia, kun ei vieläkään toivepostausta! Kyllä ne täältä tulee, kunhan uusi kouluviikko alkaa niin saan "My Day" postauksen tulemaan! Mutta nyt Halloweeniin, joka oli kyllä todella erilainen Suomen verrattuna. Oikeastaan en edes sanoisi Suomella olevan Halloweenia tän nähtyäni! Tehtiin kaikkea kurpitsoista karkki ja kepposeen, todella hauska viikko takana!

Ihan tiedoksi, rakastan Disney-elokuvia. Oikeastaan kuka ei?! Osaatteko päätellä, mikä mun kurpitsan aihe oli? Disney. Löysin netistä juuri ihanan Pieni Merenneito-aiheisen kuvan ja oon kyllä supertyytyväinen lopputulokseen. Kurpitsat kylläkin kokivat kovan kolauksen juuri karkki ja keppospäivänä, kun kuumuus ja kosteus aiheuttivat ei haluttua kasvua ja vierailijat ei nähnyt meidän taideteoksia :-(
Sain lainaksi host-äidin siskolta asun Halloweenia varten ja valitsin mielettömästä asuvalikoimasta Punahilkka-puvun. Musta puku oli ihan älyttömän söpö ja host-äidillä oli vielä kori kaikenlisäksi antamassa loppusilauksen! Karkkia kertyi niin paljon, että piti jo parin kadun jälkeen käydä tyhjentämässä kotona ja jatkamalla toiseen naapurustoon :-D Nyt sitten riittää karkkia koko kouluvuodeksi! Tai sitten ei. Paha olo kyllä tulee sitä karkkikasaa katsomalla.

9 kommenttia:

 1. voikun suomessakin juhlittäisiin halloweeniä noin ! :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis blogi sulla ja mukavalta kuulostaa Halloween. :) Liityin sulle myös lukijaksi, tekisitkö mulle samoin? :)

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. eikä miten ihanan näkösiä kaikki!! mekin kaiverrettiin kaverin kans kurpitsat halloweenin kunniaks, mutta noi teiän on niin ihanan persoonallisia!! :) jään seuraamaan :)

  http://washed-out-dream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. eikää ihanan näköstä!!! kumpa suomessakin juhlittaisi noin:)

  emma-makemyday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Noi kurpitsalyhdyt on iha mielettömän upeita!:D miun suosikki on kyl toi siun Pieni merenneito, oon sen verran Disney fani myös:)

  http://andtheywerelikedayandnight.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. wau noi kurpitsat on älyttömän hienoja!

  http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥