8.11.2013

TOO COOL FOR WALKING-SEGWAY TOUR

Postausehdotuksia otan vastaan enemmän kuin mielellään tuonne aikaisrempaan tai vaikka tähän postaukseen! 
Halloweenin jälkeisenä viikonloppuna suunnattiin Dallasiin meijän yksityis-kierrokselle ympäri kaupunkia - Segway-vempeleellä!

En osannut kuvitellakaan, että se olisi noin hauskaa! Meidän opas näytti kaikki vippaskonstit Segwayn käsittelyyn, itellä kyllä kesti tottua eka tunti koko ajopeliin... Kyllä se meno alkoi hieman hienostuneempaan suuntaan mennä, kun tosiaan alkoi tottua ja polvet ei pettänyt alta joka risun ja männynkävyn kohdalla.

Meidän poppooseen kuului host-perhe, host-äidin serkut ja setä. Ja tietty meidän opas, joka oli kyllä tosi hyvä tyyppi, hän on kaikkien näiden kuvien takana! Ihan hullua katsoa hänen menevän meidän edellä ottamalla kuvia, kun itellä oli kova keskittyminen pysyä hengissä. Taitaa olla aika monen takainen kokemus!

Kaikki selvisi hengissä, jotkut enemmän tai vähemmän naarmuilla (esim. host-isä ajoi seinää päin) ja sitten päivän lopuksi käytiin syömässä, missä mulla oli toiset 17-vuotis synttärit. Hei, mitä ei tekisi ilmaisen kakun takia - mulle tuli italialainen oopperalaulaja laulamaan syntymäpäivälaulun!

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi oon aina halunnu kokeilla noita! :D Nähtiin San Franciscossa, ja tuli vähän sellanen olo, että niissä mäissä ne ois ollu aika näpsäkät...

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli tosi hauskaa! Kannattaa kokeilla jos on mahollisuus! Teki tylsästä kierroksesta paljon hauskemman :-D

   Poista
 2. tota se amerikka on. ei ees kävelee pysty. ja sit lihotaa että huhhuh. älä sää semmoseks mee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin musta tuntuu, että oot se sama Anonyymi, joka on kommentoinut aikaisemminkin. Halusin julkaista kommentin, jotta voin vastata sulle.

   Toi nimenomaan on Segway-kierros. Turistikierro, mikä on tehty kiinnostavammaksi ja hauskemmaksi ja ehkä jopa tehokkaammaksi. Itse en ainakaan olisi jaksanut kuunnella jotain ikivanhaa opasta, joka ei päivitä tietojaan vaan opasta joka antaa omia mielipiteitään. Itse en koe olevani lihava (vai onko sulla siihenkin mielipide), mutta en olisi halunnut mennä ympäri Dallasia tuplasti sen ajan minkä Segway vei. Tämä tapa oli paljon hauskempo, joka myös säästi jalkoja. Tavallaan. Suosittelen kokeilemaan kyseistä vekotinta, niin ymmärrät mitä tarkoitan...

   Poista

LOVE YOU ♥