7.11.2013

TULEVIA POSTAUKSIA JA EHDOTUKSIA

Okei homman nimi on, että mulla on varmaan nyt yksi takuulla toteutuva postaus ja se on "My Day". Mutta mun mietintämyssy tai mun aivokapasiteetti ei riitä miettiin teitä kiinnostavia asioita, joten teillä on nyt valta päättää mitä tapahtuu tulevissa postauksissa. 

Kovin haluaisin toteuttaa videopostauksenkin, joten joku teidän ehdotuksista tulee toteutumaan Youtuben puolella! Mieluiten tietty höpöttäisin teille jostain tietystä aiheesta, mutta aihe vapaa!

Oikeasti, kaikki ehdotukset on tervetulleita (jopa niiltä sukulaisilta, jotka mun seikkailuja lukee), tyhmiä ehdotuksia ei oo ja ootte parhaita kamuja, kun helpotatte mun pikkupäätäni kertomalla omat mietinnät. Yritän parhaani mukaan toteuttaa ehdotukset ja mahdollismman nopsaa, mutta hyvin aikavälein!

Nyt lueskelemaan huomenna oleviin kolmeen kokeeseen ja yhteen testiin, en uskonut sanovani tätä mutta mulla on ikävä koeviikkoja. Heips!

6 kommenttia:

 1. Kiva blogi sulla! Tee vaikka joskus postaus sun lempparivaatteista? :) Tai sulle tärkeistä ihmisistä. :-) Ja oon muuten sun lukija ku tykkään sun blogista, liityhän toki mullekki lukijaksi mikäli et vielä ole. :-)

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. esittely sun host-perheestä? :) ja uusista koulu&harrastuskamuista? :)

  VastaaPoista
 3. kaverit puhuu suomea videolla? :)

  VastaaPoista
 4. Kattava postaus kulttuurieroista! Myös siitä, miten amerikkalaiset itse suhtautuu maahansa. Itestä nää on tosi mielenkiintosia aiheita, oon tällä hetkellä yliopistovaihdossa Wyomingissa.

  www.minullaonsiivet.com

  VastaaPoista
 5. Hei! Haastoin sut mun blogissa! :) http://noora-in-usa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Ihana blogi!

  Kiinnostais itteeni ainakin et mikä yllätti siellä eniten/mitä et osannu oottaa. Ja mitä eroja Suomen kanssa on.. :)

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥