13.1.2014

BASKETBALL

3

One word - HYPE. En voi sanoa muista kouluista, mutta Westillä on kyllä ihan paras kannustusjoukko peleissä! 

Mutta tässäpä nyt niitä kuvia mun ihkaekasta koripallopelistä, en kyllä tajunnut yhtikäs mitään muttei se menoa haitannut. Kunhan kuvia sain niin kaikki on jees! Tiistaina taas uusiksi :-)

6 kommenttia:

 1. oon ollut sun lukijana jo kesästä asti, ja täytyy sanoa että tää on vaihtari blogeisa ehdottomasti paras! :) sun isäntä perhees kuulostaa jotenkin vaan niin ihanalta ja aidolta, ja sulla on tosi hyviä postauksia, vaikkakin joskus postausväli saattaa olla aika pitkä. Loistavia kuvia oot saanut koris pelistä, ja onnea sinne lätäkön toiselle puolelle! :)

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeikää tä on varmaan ihanin kommentti<3 kiitos paljon ja joo vähän on postailu jäänyt, kun koulu vie hirmuisesti aikaa, mutta parhaani yritän parantaa tapoja :-)

   Poista
 2. eka juttu mihin ihastuin blogissas oli banneri ! ja sun blogin pääajatus on kans tosi mielenkiintonen :) sait lukijan ! ehkä vähän yksityiskohtasempaa tekstiä ? :) olis niin mukava saada kuulla kaikki !

  http://sonjas.blogspot.fi/


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi kiitoksia ja tervetuloa seurailemaan! <3 Joo eilen tuossa myöhään ei oikein ollut energiaa ja selitin koripallosta jo viime postauksessa :-)

   Poista

LOVE YOU ♥