7.1.2014

FAILURE VLOG IN ENGLISH

Okei mun täytyy selittää tää vlogi tännekin. Kuvasin tän maanvaivan kolme kertaa ja ois pitänyt kokeilla neljättä. Oon painajainen editoitava kun en ees henkee vedä puhuessa ja oon hässääjä. Editointi on siis syvältä ja tulos meni ihan YOLON piikkiin. Miksei laittaisi tällaista surkkuvlogia kaikkien nähtäväksi, kerran me vaan eletään. Enjoy. 

10 kommenttia:

 1. omg puhut ihanasti!<3 voisin kuunnella sun ääntä kokoajan :D

  VastaaPoista
 2. ot ihana <3
  miten sait ton videon näkymään täällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää kiitos! <3

   Ihan puhtaasti html-koodilla, jonka löytää Youtube-videon alapuolelta ja sitä saa muokattua samalla ja sitten vaan liitin koodin postauksen htmlpuolella :) Toivottavasti auttoi jotenkin!

   Poista
 3. Ihana! Et epäonnistunut. Eikä sun tarvii tuntee syyllisyyttä siitä ettei sulla oo koti-ikävä. Sulla on lupa nauttia ja olla ilonen siellä, ei vaihtovuoden aikana olekaan tarkotus vaan ikävöidä kotiin. :)

  VastaaPoista
 4. ihania nää videot! :-) voisitko tehdä sellaisen videon missä kerrot enemmän jenkki pojista tai niinku et onko tullut jotai isku yrityksii sekä jotain vinkkejä seuraaville vaihtareille? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :-) Joo toi vois olla aika hauska aihe! Mulla ainakin tarinaa riittää ;-)

   Poista
 5. Aivan ihana ulkoasu! Ois kiva saada enemmän kuvia susta? :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitoksia! :-) Haha en tiennykkään että niitä halutaan, puute korjattavissa :-D hassua kyllä ettei kuvia musta tänne oo tullut kun Instaan niitä tulee lykättyä ihan tarpeeksi!

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥