30.4.2014

BOYS 'ROUND HERE

Tarkemmin sanottuna pojat tällä puolella lätäkköä. Älkää odottako mitään ihan huimaa eroa, tai hirveen yksityiskohtaista postausta, kun tosiaan en oo tavannut jokaikistä miespuolista vaappujaa täällä tavannut. Mutta tosiaan enimmäkseen mun kokemuksia ja yleisesti vähän höpöttelen mun tutuista, nimiä en tietenkään mainitse ihan yksityisyyden vuoksi. Eli tässä sitten tämä toivottu postaus ja toivottavasti miellyttää :-D Ja kaikkien kuvien pitäisi löytyä mun We♥it:stä!
Urheilu on yleisesti tosi tärkeetä täällä. Tosi moni pojista, jotka tunnen on joko football tai soccer joukkueessa. Ja kun vähän miettii, yhteen football joukkueeseen mahtuu ihan hirveä määrä jätkiä ja samat menee koripalloon ja normijalkkikseen. Eli joo aika urheilullista porukkaa löytyy, itse vaan ottaa kuvia kun muut urheilee ei tässä mitään. Urheiluun harrastamisesta myös urheilun kyttääminen on niin jännää puuhaa. Kun kuuntelen mun kavereiden höpötyksiä jostain koripallopelistä, tuntuu kuin he papattaisivat ihan toista kieltä silmät kiiluen ja tässä vaiheessa tää neiti vaan tyytyy katsomaan vierestä heidän höpötyksiä Fantasy Footballista, March Madnessistä tai mikä urheilukausi milloinkin on käynnissä.
Aksentti tosiaan kiinnittää kaikissa huomiota, en kyllä tiiä miksi se noita miespuolisia henkilöitä niin paljon kiehtoo. En voi sanoa kuinka usein mut pistetään sanomaan jotain kummankuuloisia lauseita ja he höröttävät siinä sitten. Ei siinä mitään, saan omat naurut sitten kun he puhuvat suomea niin taidetaan olla tasan. Tosiaan kaikki pojat joiden kanssa tulee milloin missäkin oltua on juuri sellaista kivan leppoisaa porukkaa, kun joskus täällä tytöt tykkää enemmän kaikennäköisestä riidan kylvämisestä ja mä yritän sellaiset parhaani mukaan välttää. Vaihtarit kyllä saa sitä huomiota ainakin alkajaisiksi tuosta aksentista ja tosiaan kuka täällä ei tykkäisi erilaisesta aksentista. Täytyy sanoa ihan yleisesti että mä vieläkin meen hämilleni kaikesta huomiosta mitä täällä oon saanut vaan koska oon vaihtari. Ja voin sanoa, ettei ne pojat jotka susta on kiinnostuneita ei oo mistään ihan mielekkäimmästä päästä.
En tiiä onko se vaan mun luonteesta kiinni, etten haluu vaikuttaa olevani ilkeä tai jotain, mutta näitä stalkkereita on muutama kertynyt. Yksi niistä pyysi mut homecoming tansseihin kolme kertaa ja kolmas kerta oli kirjeen kautta. Sitten kuulen kaverilta tuon samaisen pojan käyttävän mun ei-niin-yleistä nimeä espanjan tunneilla kaikissa esimerkkilauseissa. Kuka tekee tuollaista? Vaan mun tuuria. Jotenkin se tyyppi löysi mut Fb:stä, Twitteristä ja Instasta, mutta estin hänet kaikista mahdollisista paikoista. Tuon lisäksi on vaan niitä outolintuja, jotka varta vasten kääntyy ympäri että voi kyylätä sua koko pirun tunnin ajan. Eipä se haittaa, mutta hyvinkin kiusallista on yrittää keskittyä kun sivusilmästä näkee jonkun katseen porautuvan suoraan itseä päiten.
Vähän kevennetään tunnelmaa  ja puhutaan jostain hauskasta. Kaikki pojat kokevat olevansa jotain ihmeen vitsiniekkoja tytön tullessa lähettyville. Siinä sitten flirttivaihde päällä liverrellään, sanotaan tyttöä kauniiksi ja laitetaan tyttö nauramaan. Vähän kanssa *pientä* kiusaamista kun yrittää saada jonkinlaisen mukamas söpön reaktion tytöltä. Kun menin kuvaamaan poikien normijalkkispelejä, jotenkin Junior Varsityn pojat tiesi mun nimen ja jokaikisen Varsity pelin aikana he huutaa mua sieltä yleisöstä. Enkun tunnillakin eräs herra on päättänyt että me mennään naimisiin, ettei mun tarvii tulla täältä takaisin ollenkaan. Hän kutsuu mua vaimoksi joka enkun tunti ja sanoo että meijän lapset olis tosi kauniita, sinisilmäisiä ja vaaleahiuksisia. Sen tarinoinnille ei voi muuta kuin nauraa kun aina siltä löytyy takin hihasta uusi tarina meidän tulevaisuudesta :-D
Mutta yleisesti täällä pojat vaikuttaa jotenkin avoimmemmilta ja heillä on eräänlainen "ei mitään menetettävää" motto. Etenkin täällä eteläisemmässä osassa se "personal space" on aika minimaalinen ja jotenkin tuntuu näiden jätkien käyttävän tätä hyväkseen kun tervehditään halaten jne :-D  Mutta tosiaan näillä ei oo mitään häpeää ajatellen mitä he sanoo. Ihan rohkeasti sanovat kohteliaisuuksia ja monet kavereista on sellaisia herrasmiehiä että ovet avataan tytön puolesta ja kyydin saa kotiin pelien jälkeen. Ihan huipputyyppejä oon kyllä täällä tavannut, että heitä ja heidän huonoja vitsejä kyllä tulee ikävä. Muuten, täällä pojilla on ehkä vauvamaisimmat reaktiot Salmiakkiin!

Tosiaan jos jostain haluutte mun kirjottavan vaihtoon liittyen tai hei, ihan mihin vaan otan ehdotuksia enemmän kuin mielellään! Koitan jos saan "My Day" videon kuvattua, mutta tosiaan ei oo ihan ominaista kantaa kameraa koulussa koko päivän ajan, katsoo nyt!

4 kommenttia:

 1. Moi :) mulla olis sellanen postaustoive, että miten musiikki näkyy siellä? Onko kouluissa esim. orkesteri tai bändejä tai jotain muuta? Ja onko siellä kaupungeissa sen tapaisia kuin Suomessa musiikkiopistot?
  En tiiä ootko sää musikaalinen tai ylipäätään kiinnostunut musiikista, mutta toivottavasti pystyt vastaamaan. :) Ite oon lähössä lukion ekan jälkeen kans jenkkeihin ja musiikki on mulle tosi tärkeetä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mä en lupaa kuinka pitkän postauksen siitä saa, mutta voin laittaa pienen kappaleen musiikista ja sen harrastamisessa johonkin postaukseen messiin :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia! Anteeksi sun kommentti hukkui tänne vanhempiin postauksiin :(

   Poista

LOVE YOU ♥