20.4.2014

YOU STRESSED OR NAH

Ihanaa tällanen miniloma aka. kolmen päivän viikonloppu. Mun päivät on koostunut yksinkertaisesti vaan olemisesta; kömmin sängystä, syön, tabletti kouraan ja tv päälle ja voi olla ihan meikittä. Koti on paikka missä voit näyttää ja tuntea olevasi kuin sillan alla asuva peikko ja nauttia siitä. Ei oikeasti oo mitään rentouttavampaa kuin tietää ettei oo mitään stressin aihetta tai koulujuttua naputtamassa korvan takana. Siskonkin kanssa Skypetin spontaanisti puolisen tuntia, josta puolet kului hehkeitä kuvakaappauksia ottaen :-D

Koulu kyllä oli yksi suurimmista stressinaiheista, mutta sitten mulla välähti - numerot ei merkkaa mitään kun tuun takaisin. AFS:n kriteeri nimenomaan on se, että täytyy panostaa kouluun eikä saa saada hylättyjä jne. Tämä siis tarkoittaa että kunhan mä pääsen mun aineista läpi, kaikki on hyvin. Tottakai mä opiskelen, mutta tämä älynväläys antoi mulle ihan uuden perspektiivin tähän ja stressi laski ihan huimasti. Vielä kaikki mun numerot on tosi hyviä, suurin osa kiitettäviä eli en tarkoita että ihan rappiolla oon ja rimaa hipoen mennään. 

Täällä tosiaan on tullut vietettyä jo aika reilu määrä aikaa. Siis aika todella menee ihan hirmuvauhtia, on jo huhtikuun puoliväli saavutettu aikoja sitten ja pian mulla onkin enää 2 kuukautta jäljellä. 2 kuukautta siihen, että nään mun rakkauspakkaukset, mutta 2 kuukautta siihen että sanon heipat mun rakkauspakkauksille täällä. Niin sekavat fiilikset ettei kestä. Mutta saatte vielä odottaa mun itkupotkutekstiä vielä vähän aikaa, kaikennäköistä ehtii vielä sattua ja tapahtua!

Yksi ehkä jännittävin juttu, mikä tässä lähitulevaisuudessa tapahtuu on Disney World. Lähtöpäivä Floridaan koittaa 19.5, eli vielä on odottelua mutten malta oottaa! Mun ja host-äidin siskontytön pitäisi suunnitella meidän osa reissusta ja tuota... Voin sanoa että aika laihalta näyttää meidän suunnittelu :-D Noh, kyllä se varmasti tästä lähtee kun reissu lähenee! Mutta tosiaan tuo on se juttu mitä odottelen innolla, ellei jollain teistä satu olemaan hyvää prom-pariehdokasta. Juniori kun oon, en voi osallistua ilman että seniori pyytää ja ei oikein pyyntöjä oo tullut, suoraan sanoen en ihmettele.

Mutta joo, vähän tällainen pieni päivitys mitä päässä on kulkenut ja tuo pikku Disney-info ja tästä toivottavasti lähtee tää mun useemmin postaaminen! 

5 kommenttia:

 1. Hei mul oli sama ton prom-jutun kans et ei voi mennä juniorina ellei senior pyydä aveciks, mut käytiin kysyyn senior officesta et voisko ne päästää vaihtareita ja päästiin sillä tavalla. En sit tiiä ootko jo kysyny mut.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mut se tarkottaisi että mulla ei silti oo ketään kenen kanssa mennä. Host-äiti kysyi tuosta jo ja sanottiin että kaipa voin mennä mut nii.

   Poista
 2. Hei olis ihan mahtavaa jos tekisit postauksen amerikkalaisista pojista! :D Oon kuullu et ne ois tosi kohteliaita ja näi, ja sit et mitä ne tykkää ulkomaalasist tytöistä ja aksenteista yms :) Ja ihan loisto blogi sulla muutes! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijoo unohdin ihan kokonaan! Lupaan tän viikon aikana sellaisen väsäillä :-)

   Poista
 3. Mun mielestä olisi tosi kiva saada sulta sellanen video, jossa kyselet vaikka koulusi oppilailta suomesta, esim.Missä suomi sijaitsee jne... :) Tai joku missä opetat jollekkin kaverillesi suomea! Ne on aina hauskoja ja uskon että siitä jäisi sulle kiva muisto sun vaihtarikavereista:) Itse olin vaihdossa Kaliforniassa muutama vuosi sitten ja oon sieltä amerikan pään lentokentältä lähtien ikävöinyt niitä ihania ihmisiä siellä amerikassa!:( Mulla on paljon kuvia heistä, mutta videomateriaalia ei mulla heistä ole!:/Onneksi mennään tapaamaan mun amerikaan muuttanutta siskoa ja nään heidät samalla!:)♡Bytheway, kiva blogi ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä!:)♡

  VastaaPoista

LOVE YOU ♥