4.6.2014

DISNEY WORLD DAY 2: MAGIC KINGDOM

Toka päivä "maailman onnellisimmassa paikassa"!

Nyt oltiin siellä hyvinkin odotetussa maassa eli Magic Kingdomissa! Joo, tä on se maa missä on se linna kaikkine prinsessoineen jne. :-D Nippelitieto: Tiiättekö kenen linna Orlandon Disney Worldissä on? Vastaus postauksen lopussa, hehe.

Eli päivä alkoi aikaisin, siis siinä kuudelta aamulla aamupalalla hotellihuoneessa. Siinä sitten mömmersin tunnin ajan ja hengitin aamupalan sisään kun viivyttelin niin paljon. Aamut ei oikeesti oo mun juttu. Musta ei saa hirveen usein muuta selvää kuin narinaa ainakaan kasiin asti. Huhhuijaa. Kun viimein saatiin itsemme valmiiksi lähdettiin odottelemaan bussia hotellin ulkopuolelle, joka sitten kuskasi meidät paikan päälle!

Meitä odotti hirveä määrä populaa porteilla. Puisto aukesi 8am ja oltiin siellä joku 20min aikaisemmin. Heillä oli pieni tervetulojuttu ja saa nähdä onko siitä yhtäkään julkaisukelpoista otosta!  Olin ehkä eniten innoissani tästä puistonosasta, sehän tosiaan on se suosituin paikka koko Worldissä. Oli huippua nähdä kaikkia hahmoja ja vaan ihmetellä ympäriinsä. Käytiin kaikennäköisissä esityksissä esimerkiksi Kaunotar ja Hirviö & Pieni Merenneito musikaaleissa! Oli kyllä todella hyviä etten kestä. 

Ja tosiaan oltiin sielläkin koko päivän ja jalat oli entistä kipeemmät. Oltiin niin rättejä päivän päätteeksi ettei lähdetty illalla enää takaisin katsomaan ilotulituksia kuin Epcotissa käytiin. Mutta syy tähän tulee kunhan päästään päivissä eteenpäin! 

Kuten Epcot, tämäkin puisto oli jaettu osiin. Oli Fairytale Land, Adventure Land, Tomorrow Land... Ja teemojensa mukaan oli eri animaatiot ja muut leffat jaettu ja hahmotapaamiset ominaisissa paikoissa :-)

Toivottavasti kuvat puhuu puolestaan ja piakkoin kuullaan taas!

PS. Se on Prinsessa Ruususen linna, Tuhkimon on Californiassa :-)

5 kommenttia:

LOVE YOU ♥