15.6.2014

DISNEY WORLD DAY 4

Viimeinen päivä Disney Worldissä! 

Aamulla suunnattiin neljänteen ja viimeiseen maahan eli Hollywood Studiosiin. Siellä oli se Hollywood-fiilis, eikä aiheina olleet vaan ja ainoastaan Disney-animaatiot vaan paljon oli elävän kuvan behind-the-scenes juttuja ja laitteita. Esimerkiksi mentiin sellaiseen autostunttijuttuun ja sielä näytettiin, miten he tekee ne action-kohtaukset ja mitä vippaskonsteja he tekee, että se näyttää jännältä ja vaaralliselta. Sitten mentiin myös Indiana Jones-showhun, missä Harrison Fordin stunttikaksonen elokuvissa teki erilaisia kohtauksia Indiana Jones tyyliin. Se oli kyllä tosi siisti! Sitten oli tietty kaikkia vuoristoratoja ja muita laitteita ja tietty hahmojen tapaamisia! Tässä maassa on myös Kaunotar ja Hirviö-musikaali, joka oli kyllä ihan älyttömän hyvä!

Sitten tämän päiän jälkeen suunnattiin takaisin hotellille syömään päivällistä. Ruoan jälkeen muu poppoo otti päikkärit, kun mä selailin päivän aikana otettuja kuvia. Esimerkiksi tuo sotilasukkokuvalla on tarina - niitä oli kolme ja kaikki kilpaili mun huomiosta, tuo sotilas kuvassa voitti. Mutta tosiaan päikkärit otettiin iltaa varten: DISNEY WORLD AUKI 24H. Paikka siis aukesi sinä päivänä 6am ja jatkaa sitten seuraavaan aamu kuuteen. Päästiin takaisin puistoon kello 8 illalla. Oltiin koko sen ajan Magic Kingdomissa ja jossain sanottiin, että tuona iltana suositeltiin pukeutumaan hahmoihin. 

Mutta tosiaan minä ja host-äidin siskontyttö mentiin kahdestaan ympäri puistoa kun hostit meni sitten omia teitään. Täytyy sanoa että tämä 24h-juttu oli ehkä koko reissun kohokohta! Oli DJ:tä, musiikkia ja mieletön tunnelma! Tuona yönä oli tavallaan niiden Disney-pahisten aika olla valokeilassa. Oli Kapteeni Koukkua ja ties muita pahiksia. Ja tietty se Pahatar. Minä ja Autumn haluttiin kuva Pahattaren kanssa ja saatiin viimeiset vuoroliput, mutta meidän jonotusaika on 5am (vuorolippuja rajattu määrä ja saatiin ilmaiset liput elokuvaan ja vielä nuo upeat sarvet). Se siis tarkoittaa, että meidän tosiaan täytyy jäädä sinne koko yöksi! Arvatkaa mitä, me ei luovutettu vaan lähdettiin vasta vähän ennen kuutta jotta saadaan viimeinen bussikyyti hotellille. 

Toi oli yksi hauskimmista illoista missä oon ikinä ollut. Starbucksin voimalla jaksettiin koko yö siellä luurata  kirjaimellisesti tanssittiin koko puiston läpi kun oli aika lähteä, meitä jopa kuvattiin. Saatiin yksi ammattilaisvalokuvaaja ottamaan meistä action-kuvia, onneksi tajusi meidän vinkit kun lähestyttiin häntä! :-D Voitte vaan kuvitella milllainen hysteerisyys ilmassa oli kun yöunet tosiaan jäivät väliin, hostvanhemmat sanoivat että käyttäydytään kuin oltaisiin oltu humalassa ja melu oli kuulemma samanlainen. Mutta meillä oli kivaa, kuten huomaatte meidän yhdestä vuoristoratakuvasta, missä poseerataan jonossa tapaamiemme tyyppien kanssa :-D

Mutta tää  oli ihan unohtumaton ja kuvia olisi riittänyt vaikka muille jakaa, mutta eihän tänne niitä kaikkia voi valitettavasti laittaa, nyt öitä ja pian kuullaan taas! :-)

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa upeelta reissulta, varsinki toi 24h juttu! :D

    VastaaPoista
  2. Tos vuoristoratakuvassa toi toinen mies näyttää IHAN yheltä turkkilaiselta joka oli meijän hotellissa siellä töissä :D mut oli varmasti ihan superhauskaa !

    VastaaPoista

LOVE YOU ♥