8.6.2014

IMPRINTS 2014

Eli mun vuosikirja! 

Tota toukokuun 19. päivää milloin nuo vuosikirjat laitettiin muun staffin kanssa jakoon olin odottanut kuin kuuta nousevaa. Halusin niin kovin nähdä ihmisten ilmeet kun he näkivät kuinka massiivinen ja hieno kirja on. Oltiin kaikki hyvin ylpeitä millainen kirjasta loppujen lopuksi tuli ja saatiin kaikilta samaa palautetta. 

Meidän kirjassa on n. 330 sivua eli voitte vaan kuvitella kuinka painava se on! Kirja koostuu eri osioista ja ne on student life, academics, sports, students ja clubs. Mä olin enimmäkseen tekemässä noita urheiluaukeamia. Tein yleisurheilun, JV lentopallon, JV koripallon ja otin kuvat Varsity soccerin aukeamaan. Kaikista hauskin oli tuo viimeisin koska tunsin joukkueesta ja yleisöstä enemmän populaa! Tein myöskin sellaisen kiitos-aukeaman, mihin oppilaat kirjoitti tarralapuilla kiitoksia opettajille. 

Parasta vuosikirjan teossa ja koko hässäkässä oli ne ihmiset. Mulla tulee hirmuinen ikävä sitä populaa siellä luokkahuoneessa säätämässä ja tehden kaikkea muuta kuin sitä itse kirjaa. Sitten vuosikirjan avulla tapasin muitakin ihmisiä esim. lentopallopeleissä ja jalkapallopeleissä. Sama juttu koulua kiertäessä etsien juttua omalle aukeamalle, uusia ihmisiä tapasi joka nurkassa. Kun tämä neiti tarvitsee jonkun erillisen syyn että täytyy puhua uusille ihmisille, niin eikun vaan kysymään kysymys johonkin vuosikirjan sivulle ja siitä sitten keskustelu lähti :-D Kuitenkaan tuo uusien ihmisten tapaaminen ei ollut se ainoa ihana juttu. Tykkään ihan hirveästi kuvien ottamisesta ja kehityin kuvaamisessa ihan mielettömästi kun piti vähäisessä valossa joko sisätiloissa tai ulkona ottaa kuvia urheilusta. Ette ymmärräkään kuinka paljon tuli ärräpäänä oltua kun ei saanut kunnon kuvia kun vasta puolivälissä peliä.

Mutta oon ihan sairaan ylpeä meidän ryhmästä joka sai kuin saikin hyvissä ajoin vuosikirjat jakoon ja eniten oon ylpeä itsestä - kirjoittaminen jollain muulla kuin omalla äidinkielellä on helpommin sanottu kuin tehty!

4 kommenttia:

  1. Oi että sulla on aivan mahtava tää blogi. :-) Tykkään tosta bannerista myös todella paljon!

    http://essiikaroliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Varmaan ollu superhauskaa tehä tollasta! :--)

    VastaaPoista

LOVE YOU ♥